Xunox Kft.

környezetbarát vegyipari vállalkozás bemutatkozása

xunox-sumex-naturx


A vállalkozást 1995-ben Dr. Fábián Miklós okl. vegyész alapította azzal a céllal, hogy Magyarországon elindítsa a környezettudatos ipari tisztítószerek kutatás-fejlesztését, gyártását és forgalmazását.

A Caola volt termékfejlesztőekét már akkor felismerte a különböző tisztítószerek környezetre gyakorolt negatív hatásait, és igyekezett olyan új alapanyagokat felkutatni és tisztítószereket fejleszteni, amik meghaladva korukat kiemelkedő módon környezetbarátnak számítottak, miközben hatásukban nem maradtak el a sokszor jóval drágább külföldi versenytársak termékeitől.

Ezzel a filozófiával a cég megalakulásával szinte egy időben megszületett a Sumex termékcsalád, ami a mai napig töretlen népszerűségnek örvend az ipari tisztítástechnológiákat alkalmazó vállalkozások körében. A termékcsalád képviselteti magát szinte minden gépi- és kézi tisztítási területen.

A termékcsalád fejlesztése az idő múlásával semmit nem veszített a lendületéből és folyamatosan követte az aktuális trendeket és az országban elsők között adaptálta a legújabb és korszerűbb környezetbarát alapanyagokat még abban az időben is, amikor ez egyáltalán nem volt divat.

Folytatva a munkát 2012-ben elkezdtük a környezetbarát lakossági/háztartási tisztítószerek fejlesztését és gyártását, melyeket forgalmazó partnereink értékesítenek különböző nagy- és kiskereskedelmi csatornákon keresztül. A lakossági tisztítószerek különlegessége, hogy a natúrkozmetikában használt legkorszerűbb hipoallergén tartósítószereket és illatokat használjuk, miközben árban és minőségben felvesszük a versenyt a nagy márkákkal. Büszkék vagyunk arra, hogy ezeket a tisztítószereket egyre többen használják és így óvják környezetük és családjuk egészségét.

Köszönöm partnereim töretlen bizalmát!

Fábián Attila
okl. vegyész, ügyvezető