NEUTRON gépi mosószer

A Sumex Neutron mosószer hatékonyságát a háztartásvegyipari hatóanyagok csúcsát jelentő környezetbarát tenzideknek, multifunkciós polimereknek és enzimeknek köszönheti.

Elsősorban ipari felhasználásra készült szállodák és patyolatok részére, amivel hosszútávon energiát takaríthatnak meg miközben a környezetet is óvják, de természetesen lakossági célra is szemmel láthatóak a mosószer előnyei.

Készleten
SKU
NEUTRON gépi mosószer
26 000 Ft

Ingyenes kiszállítás az ország területén.

Hívjon ha bármi kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban!

Az alapanyagot tartalmazó flakonokat visszavesszük!

Viszonteladói kedvezményekért keressen az info [at] xunox.hu email címen!


A Sumex Neutron mosószer hatékonyságát elsősorban a benne lévő multifunkciós polimernek és enzim keveréknek köszönheti. A multifunkciós polimer képes a textil szálakra rátapadni, és így megakadályozni a víz keménységét okozó Ca2+ és Mg2+ ionok kikristályosodását, ezzel pedig a ruha beszürkülését. Ezenkívül az öblítővel azonos puhaságot képes biztosítani egyetlen lépésben külön öblítő nélkül. A mosógépben lévő oldott polimerek gátolják a textilszálakról kilépő színt okozó szervesmolekulák és szennyeződések újbóli visszatapadását, így megakadályozva a színkeveredést. A ruha újbóli mosásánál a textilszálakra tapadt polimerről a szennyeződés nagyságrendekkel könnyeben távozik, így jelentős mennyiségű mosószer és energia takarítható meg a Sumex Neutron mosószer rendszeres használatával. A Sumex Neutron mosószer-ben alkalmazott multi komplex enzim keverék nem csak a zsírt, fehérjét és cukrokat képes lebontani alacsony hőfokon, hanem színmegkötő és bolyhosodást megelőző adalékokat is tartalmaz, miközben megőrzi a mosószer a természetes és környezetbarát összetételét. A Sumex Neutron mosószer kizárólag OECD által minősített, rendkívül hatékony és környezetbarát tenzideket tartalmaz (OECD 301 E alapján több mint 95% lebomlás 24 óra alatt).

Felhasználási javaslat: fehér és színes ruhákhoz, amik nem gyapjúk.

Adagolás: lásd képet!

Információk
Kiszereles 10 kg
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account